Home Onze aanpak
Ervaar onze persoonlijke totaalaanpak

Studio Clement is de referentie voor professionele interieurinrichting, van A tot Z. We begeleiden u vanaf uw eerste idee tot de realisatie van uw project volgens onderstaand stappenplan. Ook nadien kunt u bij ons steeds terecht om uw interieur te optimaliseren.

Analyse & Haalbaarheidsstudie

Wenst u een gloednieuw interieur of is uw huidige inrichting aan een facelift toe? Wij zijn één en al oor naar uw wensen. Ons ervaren inhouse studiebureau gaat meteen aan de slag om de haalbaarheid van uw idee af te toetsen.

Na deze grondige analyse werken we voor u een eerste concept of grondplan uit dat we, in samenspraak met u, waar nodig bijsturen.

Wij analyseren diverse parameters zoals:

locatie en concurrentie

customer journey

vooropgesteld budget

Interieurontwerp

Eenmaal het concept is uitgerold, beginnen onze interieurarchitecten met het interieurdesign. Dit kan zowel in 2D, 3D als in virtual reality.  We hebben hierbij aandacht voor een duurzame materiaalkeuze, maximale functionaliteit, ergonomie, de ideale klantenflow, verlichting, vloer- en wandbekleding, …

We houden ook rekening met merchandising, funtionaliteit en design. Kortom we tekenen uw interieur tot in de puntjes uit.

Realisaties op maat

Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, trekken we met het plan richting ons eigen atelier dat uw interieur met oog voor detail vervaardigt. Aangezien we volledig instaan voor de productie, kunnen we ook de beste prijs-kwaliteit garanderen.

We waken erover dat alle deadlines gerespecteerd worden en coördineren de aanneemingen  en plaatsing zodat u zonder zorgen kan uitkijken naar uw gloednieuwe interieur.

Evaluatie en optimalisatie

Na plaatsing kunnen we periodieke evaluaties inplannen. Dit doen we aan de hand van diverse methoden en tools om uw commerciële ruimte te optimaliseren.

Ook kunt u bij vragen of eventuele problemen steeds bij ons terecht.

heatmap-onderzoek waarbij we nagaan welke rekken en producten het meest in het oog springen

planogrammen waarbij we per kast een plan opmaken met adviezen voor optimale merchandising, facing van de producten en productpresentatie.

shelf management voor de optimalisatie van uw winkelrekken