Home Interieurinrichting Praktijkinrichting
Uw medische praktijk richten wij in met de grootste zorg

Bij Studio Clement zijn we al jaren vertrouwd met de medische sector. We weten dus exact aan welke noden uw praktijk moet voldoen en welk gevoel deze moet opwekken bij uw patiënt. Een professioneel onthaal, een rustgevende wachtkamer en een modern kabinet dragen immers bij tot de algemene beleving en uitstraling van uw praktijk.

Of u nu kiest voor een volledig nieuwe inrichting of een renovatie, wij staan u bij van ontwerp tot realisatie. Op basis van uw wensen en onze expertise leveren we professioneel maatwerk voor uw werkomgeving. We hebben niet alleen aandacht voor duurzaam meubilair, maar ook voor een optimale indeling en de juiste kleuren en sfeervolle verlichting.

Studio Clement atelier maakt op maat meubilair voor apotheek en winkel

Custom made in ons eigen productieatelier

Ieder project begint met een goed gesprek. We luisteren eerst naar uw wensen, finetunen waar nodig en zetten onze interieurarchitecten aan het werk om een plan op maat uit te tekenen. Wanneer alles is zoals u voor ogen hebt, gaan onze meubelmakers aan de slag om uw meubilair vakkundig te realiseren in ons eigen atelier in Izegem. We gebruiken hierbij de modernste technieken om steeds een perfect resultaat af te leveren. Ook de plaatsing gebeurt door eigen, ervaren medewerkers.

Bekijk onze realisaties