Home Over ons
Over ons

Het prille begin van Studio Clement gaat terug tot 1935. Winkeliers en apothekers waren onder de indruk van het vakmanschap van pianobouwer Antoon Clement waardoor ze hem ook vroegen om hun winkels en apotheken in te richten. Zo groeide de voorliefde voor apotheekinterieurs.

Door de jaren heen spitste Studio Clement, voorheen Clement Pharma Concepts, zich niet alleen meer toe op het inrichten van apotheken. Het bedrijf biedt nu ook de bijhorende pharma software, ingenieuze robotica en merchandising aan. En tussen de realisaties pronken inmiddels ook medische praktijken, kantoren en winkels.

3 generaties vakmanschap

Studio Clement is een rasecht familiebedrijf waar vandaag de derde generatie aan het roer staat en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend naam in Belgisch interieurdesign. De interieurarchitecten en designers matchen steeds een uitmuntende kwaliteit met de nieuwste trends en technologieën. De meubelmakers vervaardigen daarna in het eigen atelier in Izegem al het maatmeubilair, met hetzelfde oog voor detail als Antoon destijds.

Naast het atelier bevindt zich ook de ruime showroom en het studiebureau. Studio Clement inspireert er klanten en staat hen bij van ontwerp tot realisatie.

Ook zin om de interieurdromen van onze klanten mee waar te maken? Wie weet maak jij binnenkort uit van ons gedreven team.