Ontdek onze totaalaanpak

Apotheekinrichting

Apotheken inrichten doen we al 3 generaties lang. We streven steeds naar tijdloze totaalconcepten en vertrekken hierbij vanuit uw DNA en wensen. Altijd met oog voor innovatie, functionaliteit en optimale klantbeleving.

Lees meer

Kantoorinrichting

Een kantoorruimte dient uw bedrijfscultuur uit te ademen. Daarom creëren we het ideale interieurmaatwerk dat niet alleen aanleunt bij uw waarden, maar ook een positieve vibe uitstraalt naar uw medewerkers en klanten.

Lees meer

Praktijkinrichting

Wij weten door onze jarenlange ervaring perfect wat er nodig is om een praktijk in te richten. Onze medische interieurprojecten herkent u aan het gebruiksvriendelijke design, de ideale belichting en de minimalistische look.

Lees meer

Winkelinrichting

In al onze retail interieur realisaties staat beleving en duurzaamheid centraal. Dankzij onze doordachte materiaalkeuze en de perfect uitgekiende inplanting van het meubilair nemen we uw klant mee in uw verhaal.

Lees meer
Studio Clement atelier maakt op maat meubilair voor apotheek en winkel

Van concept tot realisatie, maatwerk in eigen atelier.

Bij Studio Clement begeleiden en adviseren we u vanaf het prille begin en staan we ook garant voor een excellente nazorg. Dankzij ons eigen studiebureau en atelier creëren we unieke interieurconcepten op maat, die tegelijkertijd tijdloos en innovatief zijn.

Contacteer ons voor meer info

Onze troeven

3 generaties in interieurinrichting, dat is een pak ervaring en expertise bijeen. We garanderen u dan ook een persoonlijke aanpak op maat, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en detail.

Belgisch vakmanschap

Op onze site in Izegem werken alleen de beste vakmensen: designers, interieurarchitecten, meubelmakers, … Samen slaan we de handen in elkaar om uw gedroomde inrichting te realiseren binnen het vooropgestelde budget en op maat van uw wensen.

Heldere communicatie

Dankzij onze West-Vlaamse roots hanteren we een no-nonsense aanpak. U hebt voor uw project één centraal aanspreekpunt die helder communiceert over de deadlines en het budget en waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Ook na oplevering van het project.

Duurzaam, toekomstgericht design

Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en gaan prat op innoverende, future proof concepten. Steeds voorzien van de nieuwste technologieën en uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Dit voor zowel volledig nieuwe inrichtingen als aanpassing aan uw bestaand interieur.