Home Nieuws Events Herbeleef de eerste 3 inspirerende seminaries van Pharma Forward 2024

Herbeleef de eerste 3 inspirerende seminaries van Pharma Forward 2024

We zijn nog steeds aan het nagenieten van onze fantastische opendeurdagen tijdens Pharma Forward 2024 en we hopen dat jij er net zo van hebt genoten als wij!

Heb je één of meerdere van de boeiende sessies gemist of wil je gewoon de waardevolle inzichten nog eens terugzien? Geen zorgen! Bekijk nu de seminaries van Isabelle Dumortier, Bert Van Thilborg en Dieter Vanden Heede.

Isabelle Dumortier – Client service maakt het verschil, met of zonder online shop

Met haar rijke ervaring in marketing en customer experience, deelde ze waardevolle inzichten over hoe apotheken kunnen inspelen op de snel veranderende verwachtingen van de consument. Optimaliseer de customer journey en versterk de klanttevredenheid en loyaliteit.

Bekijk nu de volledige lezing en ontdek hoe je jouw klantbeleving naar een hoger niveau kunt tillen!

Bert Van Thilborg – De toekomst van de gezondheidszorg

Bert, trendwatcher, verkent de toekomst door het verleden en heden te analyseren. Hij geeft lezingen en helpt bedrijven bij transformatie en innovatie.

Ontdek zijn visie op de toekomst van de gezondheidszorg en de apotheeksector.  “Van app tot apotheek: de digitale transformatie naar de gezondheidszorg,” behandelde deze onderwerpen.

Dieter Vanden Heede – Praktische workshop over do and don’ts in sociale media

Dieter gaf een praktische workshop over de do’s and don’t’s in sociale media. Hij deelde 9 concrete tips en tricks op vlak van social media, en benadrukte de vele kansen die het te bieden geeft.

Bekijk hier de volledige workshop en ontdek hoe jij je sociale media naar een hoger niveau kunt tillen.