Home Nieuws Events Pharma Forward 2024 – Herbekijk onze tweejaarlijkse opendeurdagen!

Pharma Forward 2024 – Herbekijk onze tweejaarlijkse opendeurdagen!

Tijdens het weekend van 20 en 21 april was het weer zover: onze tweejaarlijkse opendeurdagen, Pharma Forward. Dit jaar was een bijzonder succes dankzij het enthousiasme en de betrokkenheid van onze klanten en partners. We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en deelname. Jullie hebben van Pharma Forward 2024 twee onvergetelijke dagen gemaakt!

Een Onvergetelijke Ervaring

Het was geweldig om samen te komen, ideeën te delen en inspiratie op te doen over de toekomst van de farmaceutische industrie. Van boeiende presentaties tot interactieve workshops, er was voor ieder wat wils. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij.

Herbeleef de Hoogtepunten

Om de herinneringen levend te houden, hebben we een aftermovie samengesteld die de sfeer van de opendeurdagen perfect vastlegt. Bekijk de video hieronder en herbeleef de mooiste momenten.

Daarnaast hebben we een uitgebreid fotoalbum met een prachtige collectie foto’s van het evenement. Bekijk het album hier en vind jezelf of je collega’s terug in actie!

Tot in 2026!

Noteer alvast voorjaar 2026 in jullie agenda voor een gloednieuwe editie van Pharma Forward. We kijken ernaar uit om jullie dan weer te verwelkomen voor nog meer inspirerende en informatieve dagen.

Nogmaals bedankt aan iedereen die deze opendeurdagen tot een succes heeft gemaakt. Samen bouwen we aan de toekomst van de farmaceutische industrie!