Home Onze diensten Onze diensten

Ervaar onze persoonlijke aanpak

Studio Clement is de referentie voor professionele interieurinrichting, van A tot Z. We kunnen u begeleiden vanaf uw eerste idee tot de realisatie van uw project. Ook nadien kunt u bij ons steeds terecht om uw interieur te optimaliseren.

Hebt u al een ontwerp of wenst u ons voor een specifieke expertise in te schakelen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. We kunnen u volledig ontzorgen van bij de prille ontwerpfase of we kunnen u bijstaan met één van onze specifieke diensten.

Ongeacht in welke fase(s) van het project u ons inschakelt, wij gaan steeds prat op een onberispelijke kwaliteit en service.

Lees meer over onze totaalaanpak

Duurzaam interieurontwerp

Eenmaal het concept is uitgerold, beginnen onze interieurarchitecten met het interieurdesign. Dit kan zowel in 2D, 3D als in virtual reality.

Lees meer

Merchandising & optimalisatie

Wij zijn niet alleen specialisten in hardware, maar kennen het verkoopproces door en door. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijkomend advies over de optimalisatie van uw interieurinrichting.

Lees meer

Realisaties op maat

Met een goedgekeurd plan trekken we richting ons eigen atelier dat uw interieur met oog voor detail vervaardigt. Aangezien we volledig instaan voor de productie, kunnen we ook de beste prijs-kwaliteit garanderen.

Lees meer

Analyse & haalbaarheidsstudie

Wenst u een gloednieuw interieur of is uw huidige inrichting aan een facelift toe? Ons ervaren inhouse studiebureau gaat meteen aan de slag om de haalbaarheid van uw idee af te toetsen en het concept vorm te geven.

Lees meer

Totaalaanpak

U volledig ontzorgen? Ervaar onze persoonlijke totaalaanpak. Doorheen het volledige bouwproces heeft u één professioneel aanspreekpunt die u zal begeleiden in alle fasen van uw project. Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie ervan.

Lees meer