Home Nieuws Events Studio Clement aanwezig op Inspire Health & Care

Studio Clement aanwezig op Inspire Health & Care

Dit jaar is Studio Clement voor de allereerste keer aanwezig op Health & Care, de vakbeurs voor de zorg- en welzijnssector.

Als expert in innoverende, duurzame interieurconcepten voor apotheken en medische praktijken mogen we hier uiteraard niet ontbreken.

Perfecte match met de zorgsector

Apotheken inrichten doen we al 3 generaties lang. We streven steeds naar tijdloze totaalconcepten en vertrekken hierbij vanuit het DNA van de klant. Altijd met oog voor innovatie, functionaliteit en optimale klantbeleving.

Vanuit deze jarenlange expertise zijn we ook de geschikte partner om uw medische praktijk in te richten. Wij gaan steeds voor puur maatwerk, van concept tot realisatie. Alle meubilair wordt trouwens met de grootste precisie vervaardigd in ons eigen atelier in Izegem. Dit maatmeubilair stellen we graag aan u voor op onze stand (nummer 1134).

Persoonlijke aanpak van A tot Z

We staan in de sector gekend als professionele partner voor medische interieurinrichting van A tot Z. Dit steeds met een heel persoonlijke aanpak en oog en oor voor uw wensen.

Of u nu kiest voor een volledig nieuwe inrichting of een renovatie, u kan bij ons terecht van ontwerp tot realisatie. We hebben niet alleen aandacht voor duurzaam meubilair, maar ook voor een optimale indeling en de juiste kleuren en sfeervolle verlichting.

We lichten graag onze aanpak en mogelijkheden al even kort toe op onze stand (nummer 1134).